DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ GELİŞİM PROGRAMINDA

DOÇ. DR. NAZIM BAYRAKDAR

Mart ayı DÖGEP( Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı ) Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonunda  İlimiz merkez ve ilçelerinde görev yapan DİKAB öğretmenlerinin katılımları ile gerçekleştirildi .

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim üyesi Doç.Dr. Nazım BAYRAKDAR hocamızın konuşmacı olarak katıldığı programda , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Temel Dini Bilgiler derslerinde yer alan "İbadet konularının öğretilmesinde temel ilkeler,öğretim metodları , materyallerin hazırlanması ve kullanılması " konularında Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Dikab öğretmenlerine yönelik bilgi aktarımında bulunuldu.

Değerli hocamıza çok kıymetli paylaşımları için teşekkür ediyor çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ

Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu