BABA 66, KIZI 40 YAŞINDA UŞAK İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ’NDEN MEZUN OLDU…

BABA 66, KIZI 40 YAŞINDA AYNI ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDU
UŞAK İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ 2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİ
Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin GÜMÜŞ, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali YILMAZ, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.
Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an tilavetinin ardından açılış konuşmalarıyla devam etti.
Törenin açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali YILMAZ gerçekleştirdi.

YILMAZ, mezun öğrencileri kutlayarak, Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kimliğini gururla taşımalarının gerekliliğini belirterek, bundan sonraki yaşamlarında mezun öğrencilere başarılar diledi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin GÜMÜŞ, mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak, öğrencilerimiz çok güzel bilgilerle donatıldılar, dedi.

Fakülte birincisi olan Nurcan Avaz’da, öğrenim hayatında yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.
Avaz’a Ali Yılmaz ve Metin Gümüş Tarafından Başarı belgesi ve ödülü takdim edildi.

Mezuniyet Töreninde İlgi 66 Yaşında, Uşak İslami İlimler Fakültesini Kızı Feyza Yıldız İle Bitiren Emekli ziraat mühendisi Mehmet Fatı’nın üzerindeydi.

Baba kız birlikte mezuniyet belgelerini alırken, kanal 58 mikrofonlarına yaptıkları açıklamalarda duygularını dile getirerek, yeri geldi notlarımızı paylaştık, yeri geldi beraber ders çalıştık, çok mutluyuz, gururluyuz dediler.
Mezuniyet Töreninde tiyatro gösterisi ve ney dinletilerinin ardından diğer öğrencilere de mezuniyet belgeleri takdim edildi.
Mezuniyet töreni diplomaların takdim edilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

28 Nisan 2019