Fakültemiz son sınıf öğrencileri,  2020-2021 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet programını Pandemi dolayısıyla yapamadıkları için mezuniyetlerini bir hayır hareketine dönüştürerek aralarında para toplayıp, ihtiyaç olan bir bölgede İHH aracılığı ile su kuyusu açma kararı aldılar ve bu kararlarını Dekanlığa da bildirdiler. Şu anda bir su kuyusu parasını tedarik ettikleri gibi ikinci su kuyusunun parasının da yarısını toplamış durumdadırlar. İHH ilk kuyuyu Afganistan'da ihtiyaç olan bir bölgede açacağını, ikinci kuyuyu da başka bağışçıların desteklerini birleştirerek ihtiyaç olan Kenya'da açacağını bildirmiştir.

Öğrencilerimizin bu örnek davranışlarını tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.

Prof.Dr. Ali YILMAZ

İslami İlimler Fakültesi Dekanı