Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Uşak İl Müftülüğü organizesiyle Din Görevlilerini “Vekaletle Kurban Organizasyonu” hakkında bilgilendirmek için tanıtım toplantısına katılmış ve toplantı sonrası Fakültemizi ziyaret gerçekleştirmiştir. Ziyarette ilk önce Dekanımız Prof. Dr. Ali YILMAZ'ı ziyaret etmiş ve Dekan Prof. Dr.  Ali YILMAZ, Fakültemiz hakkında bilgilendirme yapmıştır. Ardından öğretim üyeleri ile toplantı salonunda görüşen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Diyanet İşleri Başkanlığının faaliyetleri hakkında bilgiler vermiştir. Fakülte, İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında işbirliği yapılması hususunda azami gayret gösterilmesi kararlaştırılmıştır. Toplantı sonrası Üniversite Camiinde incelemeler yaptıktan sonra Fakültemizde ayrılmıştır.

04.07.2021

04 Temmuz 2021