Fekültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenimiz 7 Eylül 2021 Salı günü Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. İsmail Hakkı NAKİLCİOĞLU'nun, fakültemiz dekanı Sn. Ali YILMAZ'ın, saygıdeğer hocalarımızın, mezun olan öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende açılış Kur'an-ı Kerim tilavetiyle yapıldı.

Ardından protokol konuşmaları ve öğrenciler adına yapılan konuşmalarla devam eden programda normal öğretim ve ikinci öğretim programlarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Tüm mezun öğrencilerimize de diplomalarının yanında fakültemizin değerli hocalarının çok kıymetli kitaplarından oluşan bir paket hediye edildi.

Mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm hayatları boyunca ilim yolunda başarılar diliyoruz.

17 Eylül 2021