16 Şubat 2018 Cuma günü saat 11:30’da Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Hüseyin YAŞAR, Fakülte Sekreteri Süleyman KOZAK ile Fakültemizden Yrd.Doç.Dr. Orhan PARLAK, Yrd.Doç.Dr. Ayşe GÜLTEKİN, Yrd.Doç.Dr. Günnur AYDOĞDU, Yrd.Doç.Dr. Yusuf KABAKCI ve Öğretim Görevlisi Meryem YERLİ hocalarımız ile birlikte ziyaret etmişlerdir. Okul Müdürü Ramazan ARSLAN memnuniyetini dile getirmiş ve hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür etmişlerdir. Dekanımız Prof.Dr. Hüseyin YAŞAR açılış konuşmasını icra etmiş ve Öğretim Görevlisi Meryem YERLİ aşrı şerif okumuştur. Sırasıyla diğer hocalarımız alanlarıyla ilgili öğrenci ve öğretmenlerimizi bilgilendirmişlerdir. Son olarak Fakülte sekreterimiz de Fakültemiz hakkında bilgilendirme yaparak program sona ermiştir.

28 Şubat 2018