Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün, değerlerimizi geliştirmeyi temel alan kültürel birikimimizi, kök değerlerin (adalet, dostluk, dürüstlük, sabır, saygı, sevgi, öz denetim, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik) öğrencilere kazandırılmasına yönelik uyguladığı KÖK DEĞERLER TEMALI EĞİTİM PROGRAMI çerçevesinde Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinde  "adalet" kök değerine yönelik bir seminer düzenlenmiştir.

Bu çerçevede Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik Fakültemiz Öğretim Görevlisi Mehmet Bilal TİRYAKİOĞLU tarafından düzenlenen seminerde adalet kavramı ve milli-manevi yapımızda adaletin önemi konusuna değinilmiştir. Seminer sonunda öğrencilerle bir soru-cevap interaktifi gerçekleştirilmiştir.

21 Aralık 2022