12/01/2023 Perşembe günü İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Yılmaz ile Fakültemiz hocalarından Prof. Dr. Ramazan Ege, Doç. Dr. Nazım Bayrakdar, Dr. Nihat Tosun, Dr. Orhan Parlak, Dr. Yusuf Kabakçı ve Fakültemiz Sekreteri Süleyman Kozak, Dış Paydaş Kurumlarımızdan İl Uşak İl Müftülüğü’nü ziyaret ettiler. Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri ile Müftülük personeli, Vaiz, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında hayırlı ve bereketli bir işbirliğinin yapıldığı ve bu işbirliğinin öğrencilerin yetişmesinde çok faydalı olduğu üzerinde duruldu. Sayın dekanımız ve değerli hocalarımızın bu nezaketli ziyaretlerinden dolayı İl Müftü Vekili Dr. Veli Vehbi BARDAKÇI ile İl Müftü Yardımcısı Ayşegül KURT kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

13 Ocak 2023