Önder Gençlik Öğrenci Topluluğundan

İslami İlimler Fakültesi öğrencilerine Tavuklu Pilav İkramı…

Uşak Üniversitesi Önder Gençlik Öğrenci Topluluğunun 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 12.00’de İslami İlimler Fakültesi öğrencileri ve personeline Tavuklu Pilav ikramı programı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce kabul edilen ve Uşak İmam Hatipliler Derneği (UŞİMDER) tarafından yürütülen “Genç Önderler Projesi” kapsamında piknik etkinliği olarak Önder Gençlik Öğrenci Topluluğunca Öncü Yemek firması tarafından yapılan tavuklu pilav, ayran ve tatlı’dan oluşan menüyü İslami İlimler Fakültesi öğrencileri ve personeline 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 12:00-13:00 arası fakülte kantininde dağıtımı yapıldı.

Topluluk Danışmanı Dr. Nihat TOSUN ve Topluluk Başkanı Mehmet DÜLGER yaptıkları konuşmada, Tavuklu Pilav İkramı organizasyonu ile öğrenci arkadaşlarımızla biraraya gelme fırsatımız oldu. ArkadaşlarımızaÖnder Gençlik Öğrenci TopluluğumuzuveUŞİMDERderneğimizin tanıtımını ve yaptığı faaliyetleri anlattık. Bundan sonra bu tür faaliyetlerimizi gerek İslami İlimler Fakültesinde gerekse Üniversitemiz Kampüsünde devam ettirmek istiyoruz, dediler. Ayrıca “Genç Önderler Projesi”  vesilesiyle bu organizasyonda bizlere katkı sağlayan başta UŞİMDER dernek başkanımız Mustafa KAHRAMAN ve yönetim kurulu üyelerine, topluluk faaliyetlerinde devamlı pozitif katkı sunan Uşak Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Ekrem SAVAŞ ve yönetimine, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali YILMAZ ile yönetimine ve yemeklerde ustalığını gösteren ve her daim yanımızda olan Öncü Yemek sahibi Ramazan KOCABIYIK’a teşekkür ederiz, diyerek konuşmalarını tamamladılar.

19 Aralık 2018